Τρίτη 11 Μαρτίου 2008

Οσο έλειπες....

Πρόεδρε καλησπέρα,

σήμερα σε πήρε το μάτι μου κάπου να κάνεις δηλώσεις για την ομάδα μετά απο πολύ καιρό και υπέθεσα ότι επέστρεψες πίσω. Θέλω να σου ευχηθώ λοιπόν ενα ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΠΙΣΩ και να είσαι καλά Πρόεδρε.

Πρόεδρε, έλειψες καιρό, μήνες τώρα και ίσως δεν ξέρεις τι έγινε όσο καιρό απουσίαζες. Ίσως δεν σε ενημέρωσαν οι αρμόδιοι και δεν είναι σωστό να είσαι ανενημέρωτος, γιατί μπορεί να πέσεις σε τίποτε σφάλματα.

Που λες Πρόεδρε όσο έλειπες, το καλοκαίρι πήραμε μερικούς νέους παίκτες. Τι μερικούς, καμμιά 10αρια δηλαδη, καθαρίσαμε την ομάδα από ένα σωρό παλιούς που δεν τραβούσαν και ξεκινήσαμε να βάζουμε θεμέλια για μια νέα ομάδα που θα μπορέσει να κανει κατι ωραίο στην Ευρωπη.

Όσο έλειπες Πρόεδρε, η ομάδα πάλεψε και δούλεψε πολύ Πρόεδρε. Είδαμε το γήπεδο να αναγνωρίζει την προσπάθεια της ομάδας και να ενώνεται και πάλι μετά τις διχαστικες επιλογές σου των τελευταίων χρόνων (πχ. Μπαγιεβιτς, Σολιντ). Μια γροθιά πρόεδρε. Έπρεπε να ήσουν απο κάπου να το βλέπεις.

Τον καιρό αυτό Πρόεδρε, η ομάδα στην Ευρώπη ΕΣΚΙΣΕ πραγματικά. 'Οσο έλειπες, συμπτωματικά, πήρε οχι ΕΝΑ αλλα ΔΥΟ διπλά εκτός έδρας, τρομαξε την Ρεάλ στο Μπερναμπεου παιζοντας ΑΝΤΡΙΚΙΑ και ΛΕΒΕΝΤΙΚΑ με 10 παικτες επι 80+ λεπτά, Πρόεδρε, και στο τέλος έριξε μια 3αρα στην Βερντερ και πέρασε πανηγυρικά στην φάση των 16.

Πρόεδρε δεν ξέρω αν έχεις κάνα φίλο η' γνωστό βάζελο ή οπαδό άλλης ομάδας, αλλά που να στα λέω πρόεδρε. Συγχαρητήρια μας δίνανε, ΜΠΡΑΒΟ μας μοιράζανε. Πηγαίναμε στη δουλειά και λέγανε 'σκισατε ρε! μπαλαρα παιξατε'. Περηφάνια Πρόεδρε. Καταξίωση Πρόεδρε. Αρκετοί γάβροι και γαβρόπουλα ψήλωσαν αυτό το χειμώνα Πρόεδρε.

Πρόεδρε, δεν ξέρω αν κοίταξες το ταμείο της ομάδας, αλλά όσο έλειπες γέμισε με 21-22 εκατομυρια ΕΥΡΩ κ.Προεδρε! ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ Πρόεδρε. Δεν μπορεί θα στο είπανε. Ρίξε μια ματιά Πρόεδρε γιατί τοσα φραγκα ΔΥΣΚΟΛΑ θα ξαναδουμε στο ταμείο.

Όσο έλειπες Πρόεδρε, ρίξαμε μια ξεγυρισμένη 4αρα στον αιώνιο μας εχθρό και το χαρήκαμε πολύ όλοι μας. ΚΑΒΛΑ κανονική κ. Πρόεδρε. Επρεπε σου λέω να ήσουν απο μια μεριά στο γήπεδο. Οτι και να σου λενε δεν θα το πιστεψεις. Τρελλα.

Τόσο καιρό που ήσουν μακρυά μας Πρόεδρε, ήρθαν στο Καραισκάκη κάτι διαιτητές όμως που μας πήγαν πριονοκορδέλα. Με τον αιώνιο ενα γκολ απο μπαλιά άουτ το αφησαν να μετρήσει και του έδωσαν ένα πετσινο πέναλτυ. Αλλά αντέξαμε Πρόεδρε και είμαστε ακόμη μέσα στους στόχους μας, με -1 στο πρωτάθλημα και μέσα στο κύπελλο. Μας ζορισαν Πρόεδρε αλλά τα καταφέραμε όσο έλειπες με τόσες αντιξοότητες και αντέξαμε.

Ξερω Πρόεδρε, όσο έλειπες γίνανε και λαθη, είχαμε και προβλήματα αλλά φαντάζουν μικρά μπροστά σε όσα ωραία ξαναζήσαμε στο 'σπίτι' μας. 'Ενας φιλος να φανταστεις κυρ Πρόεδρε, το είπε απλά μονολεκτικά. ΞΑΝΑΓΑΒΡΩΣΑΜΕ είπαμε κυρ Πρόεδρε.

Αυτά γίνανε Πρόεδρε όσο έλειπες.

Αλήθεια ομως, ΓΙΑΤΙ γυρισες ????

...
Oh yes I’m the great pretender (ooh ooh)
Pretending I’m doing well (ooh ooh)
My need is such I pretend too much
I’m lonely but no one can tell
...

Αντί Επιλόγου...

κ.Λεμονή, το Τάκης στο 'δώσανε' κοροιδευτικά. Το πήρες, το ζύμωσες, το μετασχημάτισες και το έκανες 'ο δικός μας Τάκης'. Είσαι ένας από μας, κομμάτι της ιστορίας και της καρδιάς μας. Ωραίος και Γαβρος. ΑΞΙΟΣ φιλε. ΑΞΙΟΣ.