Τετάρτη 12 Μαρτίου 2008

Ευχαριστηθήκατε;

Για την στάση της διοίκησης απέναντι στον πρώην προπονητή της ομάδας, κ.Τάκη Λεμονή, δεν έχω να προσθέσω κάτι παραπάνω. Ειπώθηκαν όλα σε προηγούμενα posts. Για την στάση όμως των δημοσιογράφων έχω να πω πάρα πολλά και θα προσπαθήσω να το κάνω σε όσο το δυνατόν μικρότερο χώρο.

Τον κυνηγήσατε, τον λοιδορήσατε, τον ειρωνευτήκατε, τον πολεμήσατε.
Δεν γνωρίζω επακριβώς τους λόγους για τους οποίους πράξατε κατ'αυτόν τον τρόπο.
Άλλοι κατευθυνόμενοι, άλλοι εμπαθείς και άλλοι αδαείς και άσχετοι με το θέμα, όλοι όμως στάξατε χολή για τον κ.Λεμονή, την ώρα που αυτός προσπαθούσε να δουλέψει για να δημιουργήσει ένα δυνaτό σύνολο. Περιμένατε κάθε στραβοπάτημα του Θρύλου για να του "υπενθυμίσετε" τα λάθη του, όλα αυτά φυσικά διότι "νοιάζεστε για το καλό του Ολυμπιακού", όπως πολλές φορές επαναλαμβάνετε προσπαθώντας να μας πείσετε για τις αγνές σας προθέσεις.

Φυσικά, όταν η ομάδα πήγαινε καλά, δεν θυμάμαι καμία σοβαρή αναφορά στο έργο του προπονητή, λες και οι παίκτες μόνοι τους βγαίνουν στο γήπεδο, φτιάχνουν το σύστημα και εν τέλει κερδίζουν τους αγώνες.

Ο κ.Λεμονής, σας εξέθεσε πολλάκις, παρ'όλα αυτά εσείς ευθαρσώς συνεχίσατε να του σκάβετε τον λάκκο.

Πλέον δεν είναι στον Ολυμπιακό. Φαντάζομαι θα πανηγυρίζετε που πετύχατε τον σκοπό σας, θα νιώθετε περήφανοι που βάλατε και εσείς το λιθαράκι σας στην απολυσή του.

Ο κ.Λεμονής φεύγει με το κεφάλι ψηλα, γνωρίζοντας πως στις συνειδήσεις των υγιών φίλων του Ολυμπιακού, το όνομά του έχει γραφτεί με χρυσά γράμματα. Αυτό δεν καταφέρατε να το αλλάξετε, γιατί όποιος έχει μάτια και βλέπει, γνωρίζει πόσο ατιμωτικά του φερθήκατε και αναγνωρίζει τα όσα προσέφερε στον Θρύλο.

Ενα πράγμα να ξέρετε. Ο καθένας κρίνεται από τις πράξεις του, και στην περίπτωσή σας, από τα γραφόμενά του. Και όλα αυτά που κάνατε, θα τα βρείτε μπροστά σας...