Παρασκευή 7 Μαρτίου 2008

Πως το Ευαγγέλιο γίνεται ...Αποκάλυψη

Mεγαλώσαμε με το ΦΩΣ. Πολλοι απο μας ανδρώθηκαν με αυτή την εφημερίδα και πολλούς από μας η εφημερίδα αυτή μας στήριξε στα πολύ δύσκολα πέτρινα χρόνια. Θυμάμαι ότι για χρόνια ολόκληρα πήγαινα στο περίπτερο και όταν ζητούσα το ΦΩΣ ο περιπτεράς μου έλεγε πάντα, καθημερινά, με το ίδιο σταθερό χαμόγελο, άλλοτε πικραμένο και άλλοτε ενθουσιώδες: "ΕΔΩ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ". Μια καθημερινή ρουτίνα που ήταν σημείο αναφοράς μαζί με τον πρωινό καφέ για να ανοίξει το βλέφαρο.

Το ΦΩΣ άλλαξε. Ολα αλλάζουν. Απο Ευαγγέλιο, από αγγελτήριο χαρμόσυνων ειδήσεων, από στήριγμα ελπίδας και γαβροσύνης, μετατράπηκε σε μια Αποκάλυψη... Μάθαμε και ζήσαμε με ένα ΦΩΣ ελπίδας και αντί για αυτό σήμερα έχουμε στα χέρια μας μια σταθερή προσπάθεια υποτίμησης, μείωσης και δημιουργίας αρνητικού κλίματος για τον Ολυμπιακό.

Το παραπάνω κείμενο, υπογεγραμμένο απο τον Κ.Νικολακόπουλο, αποτελεί καθαρή πρόκληση για όλους μας. Η ομάδα έχει φέτος δώσει στον κόσμο απίστευτες χαρές οι οποίες ΜΗΔΕΝΙΖΟΝΤΑΙ με εναν τρόπο ΞΕΚΑΘΑΡΑ οργανωμένο την ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΗ μερα. Σαν έτοιμοι από καιρό, ένα σύνολο δημοσιευμάτων δεν αφήνουν την ομάδα να ηρεμήσει. Στην ίδια εφημερίδα ο κ.Σινανογλου μιλάει για ΞΕΦΤΙΛΑ του Ολυμπιακου αν χάσει το πρωτάθλημα. Για ΟΛΕΘΡΟ. Για τον χειρότερο Ολυμπιακό ΟΛΩΝ των εποχων.

Αυτο λεει η πραγματικοτητα των αριθμων, αυτο λενε τα νούμερα. Τελικά ΝΑΙ. Εδω θα συμφωνήσουμε κ.Σινανογλου.

Οντως τα ΝΟΥΜΕΡΑ λενε οτι ο ΑΥΤΟΣ ο Ολυμπιακος ειναι ο χειροτερος όλων των εποχών.

ΜΕΤΡΗΘΕΙΤΕ σας παρακαλουμε ενας ενας....