Πέμπτη 13 Μαρτίου 2008

ΔΙΚΑΙΩΣΗ τώρα...

Διαβάζουμε απο το σημερινό ΦΩΣ τμήμα από τα σποτακια του κ.Διαμαντόπουλου και αντιγράφουμε μερικά που έχουν ενδιαφέρον:

"Αλλά το παραξενο που είναι ρε παιδια? Στο οτι έκανε αυτό που ήθελε ο Κόκκαλης? Ειλικρινά τέτοιο ...κυμα επίθεσης δεν το περίμενα. ....


.... Εγώ θα επιμείνω σε αυτο που έγραψα χθες. Αργησε ο Κόκκαλης. Αυτό πληρωνει.... Κι αφού δεν αλλάζεις οταν σε κοροιδευει ο Εργοτελης, οταν σου κάνει πλάκα η Ξανθη, οταν παραλιγο να σε κερδισει ο ανυπαρκτος ΠΑΟΚ, οταν τρως γκολ απο τον Μπαρκογλου στο 92, κατσε 'φαε' η σεζόν και μετά προχωρα.

Εδώ για να φανούν μάγκες κάποιοι, έγιναν ηρωες που κέρδισαν στο κύπελο 2-0 τον Ηρακλη, επειδή είχε χρησιμοποιηθεί μια σχετικά νενακιή ενδεκάδα, η οποία έπαιξε επιθετικά. Αυτό δηλαδή που πρέπει πάντα να κάνει ο Ολυμπιακός, ακόμη και ο κυρ Θόδωρος το έβγαλε τότε ....μαγκιά και μου την άναψε! Δηλαδή αν αμυνόταν θα ήταν φυσιολογικό, ε? Εκεί κατάντησε ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα.
...
Μη χαλάτε την ζαχαρένια σας και μη χανετε τζαμπα χρόνο. Τον Λεμονη τον έφαγε ο Κόκκαλης. Αυτός που τον έβαλε εκεί δυο φορές, τον έστειλε ισάριθμες. Ποιος Ιβιτς τώρα? Θέλουμε και τα λέμε?
...
"


Είναι πραγματικά απορίας άξιο το πως δημοσιογραφοι που στήριξαν μετά μανίας τον αγαπητό διασκεδαστή των πάγκων με το όνομα Πίνι Γκέρσον, ακόμη και όταν έκανε όργια, εφευρίσκοντας δικαιολογίες κάθε είδους και τύπου, και κρύβοντας την αλήθεια απο τον κόσμο που ενημέρωναν, πράττουν τα αντίθετα στην περίπτωση Λεμονη.

Είναι πραγματικά απορίας άξιο πως ενώ στην περίπτωση του Γκέρσον συνέχεια η δικαιολογία που προέβαλλαν ορισμένοι δημοσιογράφοι ήταν οι ..τραυματισμοί, στην περίπτωση του ποδοσφαιρικού τμήματος που ήταν πολυ σημαντικότεροι ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ χαρακτηριστικα.

Τέλος είναι πραγματικά να απορεί κανείς πως ενώ στο μπάσκετ κατηγορούνταν για την εικόνα της ομάδας ένα σωρό 'κουστουμάτοι' που το μονο που του ενδιέφερε ήταν να έχουν κάρτες με το σημα του Ολυμπιακού και κάποιον βαρυγδουπο τίτλο (σχόλια του ιδιου δημ. απο το κοντινό παρελθόν), στην περίπτωση του ποδοσφαιρικού τμήματος δεν φταίει κανεις άλλος πλην του πρωην προπονητή. Για να μην πούμε και για την διαιτησία στην οποία αποδόθηκαν πολλά ατυχή αποτελέσματα του μπάσκετ ενώ αντίθετα στο ποδοσφαιρο αγνοειται επιδεικτικα ως σημαντικό αίτιο διαμόρφωσης της εικόνας της ομάδας....

Πάμε λοιπόν όλοι μαζί ..... εεεεεεεεεεεεεεει ωωωωπ