Δευτέρα 21 Απριλίου 2008

Εμπρός της Άεκ παληκάρια, αμολήστε όλα τα μαργαριτάρια.....

Άκουγα πριν λίγο στο ΣΚΑΙ να λένε ότι δεν είναι και 100% σίγουρο ότι θα επικυρωθεί η βαθμολογία το απόγευμα και για να πω την αλήθεια, τους Έλληνες ανευθυνοϋπεύθυνους τους έχω ικανούς για όλα. Διότι αν είμαστε πλέον γνωστοί για κάτι οι νεοΈλληνες, είναι η έλλειψη τόλμης και η μη ανάληψη ευθυνών μας. φοβούμενοι τις αντιδράσεις και το όποιο πολιτικό (και μη) κόστος. Ελπίζω να με διαψεύσουν και όλα να κυλήσουν ομαλά.

Ίδωμεν. Πάντως είναι τραγικό ν' ακούς τον δημοσιογράφο που είναι επιφορτισμένος με το ρεπορτάζ της Άεκ να έχει την εξής στιχομυθία (στο περίπου) με το στούντιο :

Δημοσ. Aεκ : "Και ο Μπλάνκο δήλωσε ότι θέλει να φύγει να πάει στην πατρίδα του".
Στούντιο : "Υπάρχουν τάσεις φυγής στους ποδοσφαιριστές της Άεκ, έ?"
Δημοσ. Aεκ : "Ε λογικό δεν είναι, με αυτά που βλέπουν εδώ, δεν τα έχουν ξαναδεί......"

Επειδή κάπου η διάθεση για πλάκα σώνεται όταν ακούς να λέγονται κάτι τέτοια ακόμη και σε σοβαρό υποτίθεται μέσο, αναρωτιέμαι : Ρε φιλαράκο ποιά δεν έχουν ξαναδεί? Την εφαρμογή του νόμου? Τί βλακείες πουλάτε στον κοσμάκη όλοι οι δημοσιογράφοι και οι εντός Άεκ? Τί νομίζετε ότι είναι εδώ, θα βγάλετε τα τρακτέρ στους δρόμους να πάρετε με το έτσι θέλω το πρωτάθλημα? Δηλαδή ρε φιλαράκο όταν το έπαιρνες εσύ με φώτα και δακρυγόνα ήταν καλά? Ωραία νομιμότητα θέλετε. Ωραίο παραμύθι πουλάτε στον κόσμο και ωραίο παράδειγμα δίνετε, εύγε!

Καταλάβετε ένα πράγμα κύριοι δημοσιογράφοι, παράγοντες και οπαδοί : Ασχέτως του αν κάποιος κρίνει ως ηθική ή όχι την ένσταση του Ολυμπιακού, αυτό που κανείς δε μπορεί να αμφισβητήσει είναι ότι κινήθηκε μέσα στα πλαίσια που του παρέχει ο νόμος. Είτε σας αρέσει είτε δεν σας αρέσει, ο νόμος είναι αυτός που είναι και οφείλετε να τον σεβαστείτε. Άραγε, αν ήταν ο Ολυμπιακός αυτός που είχε βάλει παίκτη που δεν θα είχε δικαίωμα συμμετοχής, θα έκανε ή όχι ένσταση η Άεκ ή ο Παο οι οποίοι καμώνονται πως δεν θέλουν τίτλους στα χαρτιά αλλά έσπευσαν με τα τέσσερα να στηρίξουν τον -άνευ λόγου και αιτίας πλέον- αγώνα της Καλαμαριάς?

Ντροπή σε όλους τους αλαλάζοντες. Ντροπή στον κύριο Ριβάλντο που κάποτε έφαγε ψωμί απ' τον Ολυμπιακό και τώρα φέρετει κατά ένα τρόπο που ξενίζει ακόμη και τους μεγαλύτερους υποστηρικτές του στην κατάσταση που δημιουργήθηκε μεταξύ αυτού και τη Διοίκησης του Ολυμπιακού πέρυσι. Ντροπή στον κύριο Λυμπερόπουλο ο οποίος όντας διεθνής και χρόνια στο κουρμπέτι αναρωτιέται τεχνηέντως αφελώς για τον λόγο για τον οποίο έπρεπε ο Ολυμπιακός να πάρει τους βαθμούς που έχασε η Καλαμαριά! Ντροπή επίσης στον κάθε κύριο Ζήκο και Μπλάνκο που δε θέλουν -κι αυτοί- να συνεχίσουν τους αγώνες που υποχρεούνται να παίξουν στα play offs.

Αυτή η χώρα είναι διαμάντι, πραγματικά. Ο κάθε ένας θεωρεί πως μπορεί να πει και να κάνει ότι θέλει, όποτε θέλει και όπως θέλει χωρίς αντίλογο!